Reeds meer dan 20 jaar verzorg ik met veel liefde en vakmanschap mijn creaties.  Mijn ontwerpen zijn tijdloos, eenvoudig en hebben meestal een bijzondere structuur of verrassende details.   In de winkel ligt een uitgebreid assortiment aan ‘high end juwelen’ op u als klant te wachten.  Alles valt te kopiëren maar uw karakter of persoonlijkheid niet. Door samen te praten over wat en hoe u een juweel wenst kan ik uw persoonlijkheid benadrukken in het juweel.

Ik hou van de persoonlijke aanpak.  Een persoonlijke sfeer waarin iedereen welkom is.  U kan ook privé komen shoppen na afspraak.

Kijk maar rond op mijn site en ontdek hoe “Ambacht en creativiteit” leiden tot ronduit schitterende resultaten.

De juwelen zijn altijd uitgevoerd in kostbare materialen zoals goud of zilver, met edelstenen van hoge kwaliteit. Gedurfde mixen van mat en blinkend, van ruw en glad gepolijst goud.  Met aandacht voor het milieu wordt hier ook gewerkt met oud goud (recyclage) en Fairtrade goud.

Een speelse collectie zilveren juwelen die behandeld zijn met rhodium maakt elke outfit perfect.  Telkens iets nieuw om te schitteren en om van te houden.

Het spreekt van zelf dat u hier vakkundig advies krijgt ivm edelstenen, de nieuwst technieken en parels.  Verlovingsringen, trouwringen alsook rouwsieraden behoren tot het assortiment.  Maak een beetje tijd en kom vrijblijvend kijken naar de juwelen en laat u verrassen.

Juwelen om je elke dag bijzonder te voelen!