Sinds 1995 verzorg ik met veel liefde en vakmanschap mijn creaties.  Mijn ontwerpen zijn tijdloos, eenvoudig en hebben meestal een bijzondere structuur en/of verrassende details.    Naast mijn werk als goudsmid heb ik groene vingers.  Door mijn interesse in de natuur vind ik het ook niet vreemd dat ik hier vaak inspiratie haal voor mijn ontwerpen.

Een kleine anekdote: Tijdens een bezoek aan een bijzonder mooie tuin, viel mijn oog op een groepje zaadjes.  Ik kende ze niet, raapte ze op en dacht meteen hier ga ik later iets mee doen.  Twee jaar later is hieruit de ‘Olm leaf’ collectie ontstaan. zaden olm Het bleek technisch niet zo’n eenvoudig proces te zijn om de zaadjes te verwerken tot mooie juwelen.  De olm of iep heeft in België sterk te lijden gehad onder de olmen ziekte.

Ik hou van de persoonlijke aanpak.  Een persoonlijke sfeer waarin iedereen welkom is. Alles valt te kopiëren maar mijn kijk op bepaalde zaken of interpretatie van uw verhaal niet.  Zo komen we samen tot  een uniek juweel.

Elm leafs yellow gold (3)

De juwelen zijn altijd uitgevoerd in kostbare materialen zoals goud of zilver, met edelstenen van hoge kwaliteit. Gedurfde mixen van mat en blinkend, van ruw en glad gepolijst goud.  Met aandacht voor het milieu wordt hier ook gewerkt met oud goud (recyclage).

Het spreekt van zelf dat u hier vakkundig advies krijgt ivm edelstenen, de nieuwste technieken en parels.  Verlovingsringen, trouwringen alsook rouwsieraden behoren tot het assortiment.

Juwelen om je elke dag bijzonder te voelen!