Reeds meer dan 20 jaar verzorg ik met veel liefde en vakmanschap mijn creaties.  Mijn ontwerpen zijn tijdloos, eenvoudig en hebben meestal een bijzondere structuur of verrassende details.   Alles valt te kopiëren maar uw karakter of persoonlijkheid niet. Door samen te praten over wat en hoe u een juweel wenst kan ik uw persoonlijkheid benadrukken in het juweel.

Ik hou van de persoonlijke aanpak.  Een persoonlijke sfeer waarin iedereen welkom is.

Kijk maar rond op mijn site en ontdek hoe “Ambacht en creativiteit” leiden tot ronduit schitterende resultaten.

De juwelen zijn altijd uitgevoerd in kostbare materialen zoals goud of zilver, met edelstenen van hoge kwaliteit. Gedurfde mixen van mat en blinkend, van ruw en glad gepolijst goud.  Met aandacht voor het milieu wordt hier ook gewerkt met oud goud (recyclage) en Fairtrade goud.

Juwelen om je elke dag bijzonder te voelen!

Goudsmid Kristien Jacobs in de pers

Boortmeerbeek

Goudsmid Kristien verkoopt juwelen via webshop. 

Sinds kort biedt goudsmid Kristien Jacobs haar juwelen ook aan via haar webshop.  ‘Ik ben bijna 20 jaar voortdurend als goudsmid met mijn ambacht bezig’, aldus Kristien Jacobs.  ‘Ik vind het echter ook belangrijk bij te blijven met de huidige trends’.  Daartoe behoort zeker het opstarten van een eigen webshop.  ‘Een eigen website had ik al een tijdje’ vertelt ze.  ‘Via deze website is het nu ook mogelijk om mijn juwelen aan te kopen.  Eigen creaties, trendy collecties zilver of de meer klassieke solitaire in goud met briljant.  Juwelen kunnen ook gemaakt worden uit oud goud of fairtrade goud.

 

 

2014-11-13 11.57.25 (342 x 228)

Bij goudsmid Kristien Jacobs kan u sinds kort een uniek oorsieraad laten maken.

De nieuwste trend is het dragen van één oorbel’, vertelt Kristien. ‘Dergelijke oorbellen mogen groot en opvallend zijn, liefst ter grootte van de oorschelp. Ze zijn verkrijgbaar in geel/wit of roze goud of zilver. Ook kleurstenen of briljanten kunnen erin verwerkt worden. Het is vrouwelijk en tegelijk een beetje rebels. Ik heb er enkele gemaakt in een ‘ limited edition’, unieke stukken die telkens aan het oor van de klant werden aangepast.’

16/04/2014, Rondom