As-juwelen

Vaak is afscheid nemen het zwaarste wat er is in een mensenleven.  Het verdriet is enorm nu jij er opeens niet meer in levende lijve bent.  We kunnen elkaar niet meer even vasthouden, vertellen hoe onze dag was of juist samen onbezorgd zwijgen.  Het grote gemis verdwijnt misschien niet, maar hopelijk kun je iemand ooit met de glimlach herdenken in plaats van met een traan.  Een herinneringssieraad kan daarbij helpen. Het kan een symbool zijn voor iemands leven en herinnert bijvoorbeeld aan fijne momenten samen, iemands eigenschappen en jullie band.  Zo leeft een dierbare voort in jouw gedachten wanneer je het sieraad draagt.  Iets mooi om troost bij te vinden.   Je kan je dierbare of het nu je partner of je geliefde huisdier was, discreet bij je dragen.  In mijn collectie rouwjuwelen zitten ringen met mooie teksten of asjuwelen of vingerprint juwelen.

Ringen met verscheidene vormen/wolkjes/stenen/ je kan er in zien wat je wil.  Hierin wordt de as zorgvuldig opgeborgen de opstaande rand zorgt ervoor dat er nooit as kan uitlopen en de rand wordt volledig dicht gesoldeerd.  Heel veilig.

U kan ook kiezen voor een eenvoudige ring, met betekenisvolle tekst of vingerafdruk.  Vingerafdruk en overlijdensdatum binnenkant ring en betekenisvolle tekst buitenkant.

Of enkel vingerafdruk en diamantje bovenop… vingerafdruk mag print zijn in inkt van de begrafenisondernemer en dan wordt deze deels gegraveerd in of op je ring.

Voor onze geliefde huisdieren heb ik pootafdrukjes of een kat om op je hanger/ring aan te brengen.

De juwelen zijn voorgesteld in zilver met halsketting inbegrepen.  Ze zijn natuurlijk ook verkrijgbaar is goud.