Oorbellen

Uw outfit is niet af zonder oorbellen.  Of je ze nu neemt in zilver, geel of wit goud.  Met een paar fraaie oorbellen begint je dag altijd goed.

Cirkels en ovale zijn vaak wederkerende figuren.  We kennen allemaal de sterkte van deze symbolen.  Met de olm zaadjes zit je gegarandeerd origineel en uniek.  Deze sierlijke oorhangers zijn goed voor dagelijks als op een feestje.

Ik maak en ontwerp reeds van 1995 unieke juwelen in eigen atelier.  De oorbellen die je in de galerij kan bewonderen zijn slechts een kleine greep uit de collectie juwelen.  Ze zijn in geel goud, wit goud, rosé goud of zilver te verkrijgen.  Het ene ontwerp is wat organisch een ander ontwerp is dan weer heel strak.  Ik hou wel van contrasten, de aparte schakels, een strak ontwerp in hoogglans afgewerkt of een ander ontwerp spelen met mat en blinkend, of met glad en ruw oppervlak.

De cirkel: een cirkel staat onder anderen voor eenheid en vrouwelijke kracht.   In het hindoeïsme en boeddhisme staat de cirkel met in het midden een stip voor de vermenging van mannelijke en vrouwelijke krachtenstaat voor de oneindigheid.

Kom zeker eens binnen om de collectie juwelen te bekijken.

Volg mij op FACEBOOK

BUY ONLINE KOPEN